O nas

story-image
Zdravje je pomembno, običajno pa se tega zavemo prepozno. In prav zaradi tega, smo se odločili da štartamo projekt "Protibolečinski Obliž" in zberemo vse informacije s področja protibolečinskih obližev. In zakaj prav protibolečinski obliž? 

Ker ugotavljamo, da vse več ljudi posega po hitrih rešitvah. Seveda projekt Protibolečinski Obliž ni projekt, ki bi lahko navajal zdravstvene trditve in skrbel za klinične preizkuse. Lahko bi rekli, da je Protibolečinski obliž začel svojo pot kot informativna stvar, ki enakovredno izpostavi vse produkte in pri opisov produktov uporablja tekstovne in slikovne informacije v isti obliki, kot jih lahko vidite na njihovih straneh. 

Cilj projekta je, da po vzoru ostalih strani izpostavimo produkte po ceni na obliž, sestavinah, trajanju in seveda učinku na podlagi prejetih pohval in komentarjev.  In ker je projekt zasnovan kot informativno / marketinški projekt so vsi ponudniki tako uvozniki, proizvajalci in trgovci vabljeni k oglaševanju in promociji njihovih izdelkov na naši spletni strani.